Image

dezvoltăm parteneriate

Înființată în 1991 sub numele Farmavet și preluând structura și experiența Centralei Farmaceutice Veterinare, compania noastră a devenit o afacere antreprenorială începând cu 1998 – o schimbare semnificativă a modului și a principiilor de lucru. Astfel că în ultimii 22 de ani am cunoscut un traseu și o istorie similară cu multe din inițiativele antreprenoriale românești, marcate de nevoia de dezvoltare prin forțe proprii și prin parteneriate.

În esență, suntem un furnizor de servicii – suntem în dialog cu clienții pentru a înțelege ce au nevoie și cum putem ajuta. Suntem interesați să le cunoaștem domeniul de activitate, modul în care evoluează, stadiul de dezvoltare, specializările și atuurile în piață, sezonalitățile, momentele dificile și multe altele. Când știm, putem ajuta mai bine, putem anticipa, putem găsi soluții, chiar și atunci când aparent nu sunt soluții. Iar pentru a ști, este nevoie să ținem aproape.

Suntem convinși că succesul nostru depinde, în sensul larg, de felul în care reușim să ne facem utili, într-un mod relevant pentru fiecare client în parte. De aceea ne propunem să vă fim un partener care ascultă și înțelege și care reușește să livreze soluții, cu diligență și responsabilitate, cu flexibilitate și adaptabilitate, cu creativitate și integritate.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image