Image
Image

Webinarul de ieri, 25 noiembrie 2020, organizat în colaborare cu Colegiul Medicilor Veterinari a fost un real succes, ne-am reunit într-un număr surprinzător de mare și am avut parte de o sesiune de Q&A foarte interesantă.

Vă mulțumim pentru participare și profităm de ocazie pentru a vă invita și la următorul nostru webinar ce va avea loc joi, 03 decembrie 2020, începând cu ora 19:30. Webinarul va avea ca temă ”Mamitele subclinice la bovine: diagnostic, tratament, profilaxie” și va fi susținut de Conf. Dr. Alexandru Diaconescu, Facultatea de Medicină Veterinară din București.

Webinarul se va desfășura online, pe platforma ZOOM. Numărul de participanți este limitat! Înscrierea se face în ordinea înregistrării. Participarea la webinar este gratuită iar evenimentul este creditat cu 5 puncte EMC.

Înscrierile se pot face până miercuri, 02 decembrie 2020. Ulterior înscrierii, veți primi pe e-mail link-ul de acces, reminder și alte detalii tehnice.

Image

Conf. Dr. Alexandru Diaconescu DVM

A urmat cursurile Facultății de Medicina Veterinară- Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din București, pe care le-a finalizat in anul 1988. În anul 1990 și-a început cariera didactică în cadrul aceleași facultăți la disciplina Ginecologie, Obstetrică și Andrologie și în anul 1999 a susținut teza de doctorat ”Cercetări privind utilizarea hormonilor în biotehnicile de reproducţie la bovine”. În prezent este Conferențiar Universitar la Clinica de Ginecologie, Obstetrică și Andrologie, Facultatea de Medicină Veterinară București.

În toată această perioadă a îmbinat cu success activitatea didactică și cea practică, atât pentru animalele de companie, cât și pentru cele de fermă. Este membru în numeroase asociații profesionale ale medicilor veterinari, în care a îndeplinit și îndeplinește funcții importante. Domnul doctor a realizat 117 lucrări, din care 65 publicate, coautor la 8 manuale, 1 tratat, 41 articole publicate în reviste de specialitate din ţară și de-a lungul timpului a primit numeroase distincții și premii.

Are o activitate impresionantă ca și lector în cadrul manifestărilor științifice, fiind întotdeauna alături de studenții și colegii săi, medici veterinari.

Image
Image