Image
Image

Începând cu luna noiembrie 2020 vom da startul unei serii de webinarii organizate de Farmavet în colaborare cu Colegiul Medicilor Veterinari. Sesiunile se vor desfășura online, pe platforma ZOOM și vor avea teme actuale, de interes pentru medicii veterinari.

Astfel, joi, 12 noiembrie 2020, începând cu ora 19:30, avem plăcerea de a vă invita la webinarul cu tema ”Afecțiuni ale urechii la animalele de companie- de la rutina zilnică la tratament” susținut de Dr. Daniel Lescai, Lector Universitar FMV USH și Vicepreședinte al Societății Române de Oncologie Veterinară.

Numărul de participanți este limitat! Înscrierea se face în ordinea înregistrării. Participarea la webinar este gratuită iar evenimentul este creditat cu 5 puncte EMC.

Image

Dr. Daniel Lescai - Membru al Consiliului General al Colegiului Medicilor Veterinari, filiala București și totodată Vicepreședintele Societății Române de Oncologie Veterinară.

A urmat cursurile Facultății de Medicină Veterinară - Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din București, pe care le-a finalizat în anul 2005. În 2007 domnul doctor, a absolvit Masterul Clinici Veterinare și farmacie, urmând ca în 2012 să obțină Diploma în Medicină Veterinară de Doctor în Patologie Chirurgicală. În tot acest timp a acumulat o experiență impresionantă  în Clinică Veterinară,  anestezie și chirurgie generală, menținând continuu activitatea practică și perfecționându-se pentru dezvoltare profesională și științifică, în țară și străinătate . Pentru o perioadă relevantă, domnul doctor s-a implicat în activități de Expert Trainer în Medicină Veterinară, formator în programele de instruire pentru asistenți veterinari și programe de educație continuă cu caracter național al CMVRo. Pasionat de Patologie Chirurgicală, s-a implicat ca lector și organizator pentru numeroase manifestări cu caracter științific.  Cu o aplecare deosebită pentru latura științifică, domnul doctor are o experiență impresionantă în publicarea de articole științifice.

Cele mai importante cărți pe care le-a scris și care au fost publicate:

  • Ghid practic veterinar - animale de companie, București 2016
  • Tehnici de endoscopie flexibilă gastrointestinală la câine - cu prezentare de cazuri, București 2016
  • Anestezie și tehnici chirurgicale la animale, București 2017
  • Anestezie și tehnici chirurgicale la animale (editia a II-a), București 2018