Image

aducem soluții veterinare gospodăriilor rurale

România numără în continuare o populație numeroasă în mediul rural, activă și puternic ancorată în agricultură. Pentru mare parte din aceasta, agricultura reprezintă o necesitate de subzistență. Însă spiritul antreprenorial al generațiilor mai tinere și apetența în creștere a consumatorilor pentru produse "de la țară" ridică o categorie, din ce în ce mai numeroasă - micii producători și fermieri, întreprinderile familiale.

Se adaugă acestora și o tendință mai nouă și încă exotică, dar care prinde popularitate – "mutat la țară" – categorii neomogene de adulți maturi sau foarte tineri, care abandonează aglomerările urbane pentru a se retrage în liniște la țară pentru un stil de viață sănătos. Toți aceștia au nevoie permanentă de produse și asistență veterinară în gospodării! Pentru că Farmavet nu a părăsit niciodată mediul rural mic pentru a se concentra exclusiv pe marile afaceri agricole, compania noastră este în poziția și la locul potrivit pentru a satisface această nevoie.

Image

Prin cele peste 160 de farmacii veterinare, acoperim atât mediul rural, cât și cel urban. Și la țară și în orașe rămânem o prezență inedită – niciun alt distribuitor nu a dezvoltat o rețea similară de farmacii veterinare. Pentru nenumărați proprietari de animale, crescători și gospodării suntem indispensabili și singura opțiune prin care își pot procura produse și medicamente de uz veterinar. În plus, prezența medicilor veterinari în farmaciile noastre se adaugă la beneficiile proprietarilor rurali. Din aceste două perspective, putem spune că asigurăm un serviciu de utilitate publică, de necesitate, pe care ni l-am asumat prin tradiție, pe care nu l-am abandonat și pe care intenționăm să îl dezvoltăm în continuare.

Image
Image
Image
Image
Image
Image