Image

Specializare

Farmavet este unul dintre cei mai experimentați furnizori de soluții pentru domeniul veterinar din România. Compania noastră a cunoscut începând cu 1998 o perioadă de transformare semnificativă, Farmavet restructurându-se într-un furnizor modern și performant. Din 2019, compania are ca acționar majoritar Central and Eastern Europe Investment Cooperation Fund II, un fond de investiții major care ne susține dezvoltarea și care imprimă companiei un ritm de evoluție accelerată.

Portofoliul nostru include peste 3000 de produse, fabricate în România și provenite din import. Astăzi, ne adresăm unui numar de peste 7200 de clienți, afirmându-ne ca specialist în furnizarea de produse antiinfecțioase, anti-inflamatoare, antiparazitare, antiseptice, dezinfectați și detergenți, insecticide – raticide, produse cosmetice, dermatologice, hormonale, otice și oftalmice, produse pentru sistemul nervos și digestiv, reagenți și kit-uri de diagnostic, vaccinuri, vitamine, minerale și suplimente nutritive.

Produsele Farmavet sunt disponibile prin rețeaua de distribuție dedicată profesionistilor și fermelor, precum și prin lanțul propriu de farmacii veterinare adresate proprietarilor de animale și gospodăriilor. Rețeaua de distribuție cuprinde un hub central modern la Filipeștii de Pădure, care alimentează cele 13 depozite locale și prin care asigurăm o acoperire națională eficientă. Iar lanțul de farmacii cu peste 160 de unități reprezintă o opțiune accesibilă pentru medicamente și produse veterinare în mediul urban și rural.

Farmavet are o extindere geografică extinsă și o acoperire b2b și de retail greu de egalat în domeniu. Prin prezență, portofoliul de produse, colaborările pe termen lung cu producătorii și experiența îndelungată, suntem un partener indispensabil și de încredere, pe care fermierii și medicii veterinari se pot baza.

1991
Fosta Centrală Farmaceutică Zooveterinară, specializată în distribuția de produse pentru uz veterinar, devine Farmavet.
1998
Compania intră în proprietate privată și își începe parcursul antreprenorial, cunoscând o creștere semnificativă a vânzărilor.
2000
Farmavet se dezvoltă și raportează o cifră de afaceri de 7 milioane EUR. Compania începe să își extindă semnificativ portofoliul de produse.
2013
Farmavet inaugurează un depozit modern național la Filipeștii de Pădure, își consolidează distribuția b2b cu noi depozite locale și continuă să deschidă farmacii proprii în toată țara.
2015
Dezvoltarea portofoliului a condus la creșterea bazei de clienții. Farmavet este acum un furnizor major de produse veterinare pentru ferme, medici veterinari, precum și pentru gospodăriile rurale. Compania înregistrează o cifră de afaceri de peste 31 milioane EUR.
2019
Fondul de investiții China Central and Eastern Europe Investment Cooperation Fund II preia pachetul majoritar al Farmavet, precum și al companiilor Pasteur Filiala Filipești și FNC Nutriție Pietroiu. Fondul consolidează entitățile sub numele Grupul Farmavet, printr-un management integrat al celor trei companii.
2020
Fondul imprimă un ritm de creștere accelerată pentru Farmavet, prin dezvoltarea portofoliului, a proceselor și operațiunilor. Compania primește o nouă identitate de brand, care să reflecte noua etapă de dezvoltare.
Image
Image
Image
Image
Image
Image