Clean Skin     

Industria veterinară poate contribui la eforturile împotriva pandemie Covid19! Pasteur Filiala Filipești și-a adaptat procesele de producție pentru a putea produce igienizanți sub formă de gel pe bază de alcool în concentrație de 70%, în 6 forme de prezentare, de la 30 ml. La 5 L și în diverse variante de dispensing.

Igienizanții sunt produși la fabrica de la Filipeștii de Pădure pentru care compania a obținut certificarea GMP cosmetic (Good Manufacturing Practices) prin eforturile susținute ale echipei și grație configurației și proceselor deja existente și acreditate GMP pentru producția de medicamente.

Image

Ținând cont de utilizarea intensivă a dezinfectanților în această perioadă, echipa de dezvoltare a integrat preocupările și atenționările medicilor dermatologi referitoare la vulnerabilizarea pielii sub efectul acestor produse. Astfel, soluțiile CleanSkin au fost formulate în laboratoarele companiei pentru a include Aloe vera și glicerină, agenți care previn deshidratarea și ajută la reducerea inflamațiilor epidermei, asigurând în același timp eficiența igienizării.

Image