Image

grupul Farmavet

Farmavet face parte alături de Pasteur Filiala Filipești și FNC Nutriție Pietroiu dintr-un grup de companii denumit generic Farmavet. Cele trei entități integrează abilități complementare care ne permit să funcționăm eficient și să răspundem rapid și coordonat, cu resurse aflate sub control, celor mai importante nevoi ale profesioniștilor.

Farmavet asigură distribuția de produse și consultanță tehnică specializată și operează ca centru de comandă al grupului. Prin Farmavet suntem în contact direct cu clienții, identificăm nevoi și oportunități, scanăm evoluțiile în domeniul veterinar la nivel mondial și stabilim prioritățile de acțiune.

Pasteur Filiala Filipești gestionează producția în grup prin cele două unități pe care le deține – la București realizează produse biologice, iar la Filipeștii de Pădure produse medicamentoase. La București se află și centrul nostru de cercetare și dezvoltare în microbiologie și produse farmaceutice și nonfarmaceutice. Cu o istorie care o depășește cu mult pe cea a Farmavet, Pasteur Filiala Filipești este un producător local prin care asigurăm produse cheie pentru crescători și proprietari de animale, competitive și cu eficiență dovedită.

FNC Nutriție Pietroiu reprezintă una dintre cele mai moderne fabrici pentru nutrețuri din România. Unitatea utilizează tehnologii avansate de producție și este complet automatizată. Grație echipamentelor moderne, calitatea produselor și a ambalării este foarte ridicată

Farmavet
Image

Distribuție și consultanță pentru crescători și profesioniști.

Cea mai extinsă acoperire geografică din România.

Peste 3000 de produse - antiinfecțioase, anti-inflamatoare, antiparazitare, antiseptice, dezinfectați și detergenți, insecticide – raticide, produse cosmetice, dermatologice, hormonale, otice și oftalmice, produse pentru sistemul nervos și digestiv, reagenți și kit-uri de diagnostic, vaccinuri, vitamine, minerale și suplimente nutritive.

Image
Image
Image
Image
Image
Image